Nova Mobilna Banka

Nova Mobilna Banka

Nova Mobilna Banka - Elektronsko bankarstvo

Upravljajte vašim finansijama sa bilo kojeg mjesta, 24 časa dnevno!

Slijedeći najnovije bankarske trendove, sa namjerom da svim klijentima pružimo kvalitetan bankarski servis, uveli smo elektronsko bankarstvo “Nova Mobilna Banka”. Inovativnim dizajnom i jednostavnim pristupom svim osnovnim funkcionalnostima koje pruža savremena Banka, imate mogućnost  vršenja svih bezgotovinskih platnih transakcija, dobijanja informacija o svim promjenama na računima i ostalim važnim promjenama u ponudi Banke, a uz sve to smanjujete svoje troškove, štedite vrijeme i na najednostavniji način upravljate svojim finansijama.

Za naše klijente vrijeme i mjesto više nisu uslov za provjeru stanja na računima, prenos sredstava i plaćanje svih vrsta obaveza.

Kako funkcioniše Nova Mobilna Banka?

Nova Mobilna Banka omogućava korisnicima, vlasnicima računa u Novoj Banci,  brz, jednostavan, komforan i siguran način raspolaganja sredstvima na računu bez čekanja u redovima na šalterima banke.

Funkcionalnosti:

  • Uvid u stanje i u sve promjene po računima i platnim karticama
  • Obavljanje svih vrsta bezgotovinskih transakcija ;
  • Plaćanje svih vrsta računa, dospjelih obaveza po kreditima i kreditnim karticama;
  • Kreiranje šablona za brza plaćanja ;
  • Pregled kursnih listi i ostalih neophodnih informacija (lokacije poslovnica i filijala)
  • Obavljanje mjenjačkih poslova

 

Kako se aktivira usluga Nove Web Banke?

Sve što je potrebno da aktivirate Novu Mobilnu Banku je da imate otvoren račun u Novoj Banci i  popunite i potpišete pristupnicu, koju ćete predati u poslovnici Nove Banke. Aktivacija servisa se vrši skidanjem aplikacije sa registrovane internet prodavnice vašeg mobilnog telefona i njenom jednostavnom instalacijom. Nakon uspješne instalacije pokrenete aplikaciju i unesete  PIN i naziv korisnika dobijen od komercijaliste banke. Unosom tih podataka u aplikaciju aktivirate servis i mogućnost pristupa svim svojim računima. Sve aktivnosti na vašoj Novoj Mobilnoj Banci morate potvrditi jednokratnom šifrom (OTP) koja će vam biti dostavljana putem SMS-a na vaš broj telefona. Ovim mjerama bezbjednosti pristup vašim računima je u potpunosti siguran.

Troškovi korišćenja – fizička lica

Priključenje na servis Nova Mobilna  Banka

3,00 EUR

Izrada PIN-a

1,00 EUR

Mjesečna naknada

1,00EUR

Mjesečna naknada ako se koristi zajedno sa servisom Nova  Web Banka

1,20 EUR

Troškovi korišćenja – pravna lica

Priključenje na servis Nova Web Banka

5,00 EUR

Izrada PIN-a

1,00 EUR

Mjesečna naknada

2,0 EUR

Za korisnike koji već koriste elektronsko bankarstvo  priključak na mobilno bankarstvo i izrada PIN-a se neće naplaćivati